Julhälsning till era kunder

säg det med en video

Vi erbjuder just nu en del av våra befintliga kunder ett oslagbart erbjudande på att ta fram ett julkort som en videohälsning till era kunder / vänner / leverantörer.

Vi erbjuder er en video, i hög upplösning, som kan användas där ni vill.
Det kan vara på hemsida, kanske på instagram eller facebook.
Ni bestämmer själva.

Behöver ni hjälp med att lägga in den på de olika ställena kan vi även hjälpa till med det. 

EN JULHÄLSNING PÅ VIDEO, JUST NU 750KR

EXEMPEL PÅ VIDEO VI KAN TA FRAM TILL ER NEDAN. NI BESTÄMMER TEXT. ER LOGOTYP PLACERAS PÅ ETT SYNLIGT STÄLLE.

VI KAN SKAPA DEN SOM NEDAN, ELLER VI KAN LÄGGA TILL MER INFORMATION OCH GÖRA HÄLSNINGEN LÄNGRE.

endast exempel

endast exempel

endast exempel

ALLTID BRA PRISER
a

KAN VI HJÄLPA ER MED NÅGOT MER?

Vi brukar säga att vi kan hjälpa till med i princip allt. Vi har inget eget tryckeri, men vi har nära samarbete med ett riktigt, riktigt bra. Det är enkelt för både er och oss.

Även om vi säger att vi kan allt så anser vi att du som kund har rätt till den bästa lösningen för dina behov. Tillsammans med dig tar vi reda på vad du behöver och vad du har för syften och mål. Kan vi inte lösa ditt problem så talar vi om det. Vi vågar också komma med kritik angående dina önskningar och åsikter eftersom vi har gedigen erfarenhet och vet att liknande problem oftast har stötts på förut.

DESSA TJÄNSTER ÄR DE VI UTFÖR MEST

LOGOTYPER

Det är detta vi gör mest.
Vi är gamla i gamet och vet vad vi pratar om.

Vi är ju även billigast i Sverige.

HEMSIDOR

Allt från den enkla sidan som bara berättar kort om ert företag till den mer avancerade sidan med bokningssystem. Vi gör dem alla.

VISITKORT

Ofta, ofta, ofta får vi frågan om vart man ska vända sig för snygga och prisvärda visitkort. Svaret är lika enkelt som självklart. Till oss såklart! Vi har stor erfarenhet av detta.

FACEBOOK

Ibland vill man kunna kommunicera med sin målgrupp via Facebook. Vi skapar er Facebooksida snabbt, billigt och enkelt. Beställer ni den med er nya logotyp betalar ni dessutom endast halva priset.

BANNERS / ANNONSER

Vare sig det är annonser till tidning eller en banner till er websida kan vi hjälpa er med det. Vi gör tex alla banners till VAjobb.se & VVSjobb.se. Även här håller vi snabba leveranser och utomordentligt bra priser.

FOLDRAR / ÖVRIG REKLAM

Att kunna dela ut en 4sidig folder kan vara lika viktigt som att vara representerad på webben. Vi tar fram perfekt design till alla era trycksaker.
Foldrar, flygblad, annonser osv.

“VI VILL HA HJÄLP MED VÅR GAMLA LOGO?”

Inga problem! Vi får ofta förfrågan från kunder som har en äldre logotyp som inte går att trycka på grund av upplösning, fel format osv.
Då ritar vi om logotypen till vektorfil (vektorisering ) och levererar den i samtliga format.
Andra frågor om vad vi kan göra med era logotyper? Fråga på!